pornisem sa fac reteta Claudiei,dar pana am pus in cratita totul am ajuns la tocanita de pui cu ciuperci pe care o fac de ani de zile la fel,dar acum am adaugat mascarponele...in mare reteta seamana cu a Claudiei,dar felul de preparare e putin diferit...oricum,este mult mai buna cu mascarpone,buna idee a avut Dia..
Pieptul de pui il taiem cubulete si il punem intr-o tigaie cu putin ulei si il prajim putin.
Ciupercile le scurgem de zeama,le spalam si le stoarcem de apa si le adaugam peste carne si mai lasam la calit pana taiem ardeiul cubulete foarte mici si curatam morcovul pe care il dam pe razatoare,ceapa o curatam si o dam si pe ea pe razatoare si le punem in tigaie.Saram si piperam dupa gust,mai lasam cateva minute apoi adaugam vinul si supa de legume si lasam pe foc,cu capacul pus pana se inmoaie carnea si ciupercile,apoi adaugam smantana si crema mascarpone si mai lasam putin pe foc,mai condimentam daca trebuie.Oprim focul si presaram patrunjel ras.
Servim cu orez sau piure de cartofi.