Portofele cu ciuperci

de lira in Pui, 11 Iul 2010 | 5879 vizualizari

 

Foarte buna... sa-ti bati copiii :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8-9 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 10 felii de branza topita
  • 200 ml supa de legume
  • 1 lingura de unt
  • patrunjel
  • foarte putina sare (are sare si supa de legume si branza topita, asa ca atentie)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ciuperci:

Pieptul de pui  il taiem felii, dupa care il batem cu ciocanul de snitele.

Ceapa se taie marunt, iar ciupercile felii.

Intr-o tigaie punem lingura de unt si adaugam ceapa. Cand ceapa este prajita pe jumatate, adaugam ciupercile. Lasam sa se inabuse ciupercile, iar la sfarsit asezonam cu patrunjel si sare.

Pe fiecare bucata de carne de pui punem o felie de branza topita, punem cate o lingura din umputura de ciuperci, dupa care rulam si prindem cu o scobitoare.

Punem toate rulourile intr-o tava unsa cu ulei, dupa care stropim cu supa de legume. Dam tava la cuptor pentru 30-40 de minute pana se coace carnea de pui. O sa vedeti ca supa se va transforma intr-un sos bun de tot.

Eu dupa ce carnea a fost facuta am scos tava de la cuptor si am pus putin cascaval peste fiecare rulou si am mai dat 10-15 minute la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

11.07.2010, 18:05

ina vezi ce bine de mine ca va am pe voi o gascaam trecut-o la favo 5 furcu

lia maria 1

12.07.2010, 09:19

buna reteta grozava prezentarea

lira 1

12.07.2010, 09:25

mersi mult lia, ti-o recomand cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui tiganesc la punga