Portofele cu ciuperci

de lira in Pui, 11 Iul 2010 | 6807 vizualizari

 

Foarte buna... sa-ti bati copiii :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8-9 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 10 felii de branza topita
  • 200 ml supa de legume
  • 1 lingura de unt
  • patrunjel
  • foarte putina sare (are sare si supa de legume si branza topita, asa ca atentie)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ciuperci:

Pieptul de pui  il taiem felii, dupa care il batem cu ciocanul de snitele.

Ceapa se taie marunt, iar ciupercile felii.

Intr-o tigaie punem lingura de unt si adaugam ceapa. Cand ceapa este prajita pe jumatate, adaugam ciupercile. Lasam sa se inabuse ciupercile, iar la sfarsit asezonam cu patrunjel si sare.

Pe fiecare bucata de carne de pui punem o felie de branza topita, punem cate o lingura din umputura de ciuperci, dupa care rulam si prindem cu o scobitoare.

Punem toate rulourile intr-o tava unsa cu ulei, dupa care stropim cu supa de legume. Dam tava la cuptor pentru 30-40 de minute pana se coace carnea de pui. O sa vedeti ca supa se va transforma intr-un sos bun de tot.

Eu dupa ce carnea a fost facuta am scos tava de la cuptor si am pus putin cascaval peste fiecare rulou si am mai dat 10-15 minute la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]