Tocanita de pui cu ceapa

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 28 Iul 2011 | 6864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui fara piept
  • 3 cepe mari(~450 g)
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cutie rosii bucati
  • Condimente pentru pui
  • Sare,piper
  • Usturoi dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Puiul se proportioneaza si se condimenteaza. Se prajeste in ulei incins,pe ambele parti,apoi se scot si se pastreaza la cald.

Ceapa se toaca potrivit,morcovul si ardeiul cubulete. Se calesc impreuna cu usturoiul pisat  in ulei pana cand ceapa devine translucida (amestecati des).

Cand sunt gata legumele se adauga carnea,rosiile si apa cat sa acopere totul. Se fierbe pana scade sosul. Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.07.2011, 11:08

adry88 1

05.08.2011, 12:11

place mult

Bya Ralu 1

08.07.2013, 18:24

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]