Tocanita de pui

de gaby_gabytza in Pui, 27 Feb 2014 | 4836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 conserva rosii in suc
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa curatata si tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiile pe care le-am pisat inainte. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (eu am fiert-o putin, cat sa iau spuma) Adaugam sucul de rosii si apa cat sa acopere carnea, acoperim si lasam sa fiarba. Cand carnea este fiarta adaugam mararul si condimente dupa gust. Mai lasam cateva clocote si la final adaugam usturoiul pisat si daca dorim putem adauga patrunjel verde tocat marunt. Acoperim oala si mai lasam cca 5 minute inainte sa servim

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui ca la mama acasa