Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper

de Constelatialeu in Pui, 14 Sep 2017 | 5244 vizualizari

 

N-am introducere, am piept  de pui umplut si rulat....

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui cca 580 g
  • felii de piept de porc afumat
  • felii de cascavea oparita si afumata
  • sare
  • piper
  • Sos
  • 100 g smantana grasa 40% grasime
  • 150 ml lapte
  • piper de diverse culori ( negru, rosu, verde) macinat
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper:

Mai intai, taiem si batem pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare pe care sa o putem rula. Presaram sare si piper, apoi asezam felii din piept de porc afumate si felii de cascavea oparita si afumata, rulam cu grija si prindem cu ajutorul scobitorilor, ungem fiecare bucata cu ulei de masline.

Punem tigaia wok la incins,adaugam putin ulei si asezam pieptul de pui, lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi intoarcem pe cealalta parte, apoi acoperim tigaia cu un capac, reducem focul si lasam sa se inabuse cca. 20 min.

Separat, amestecam smantana cu laptele, sare si piper dupa gust. Dupa 20 minute, cat timp s-a inabusit pieptul de pui, ridicam capacul si turnam amestecul de smantana si lapte, lasam sa fiarba la foc mic cca 5-6 min. Apoi servim, simplu sau cu orice fel de garnitura....l-am servit simplu, e suficient de satios ca sa te saturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele si piept de pui in sos bechamel picant