Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

de katty in Mancaruri de post, 18 Mar 2018 | 5374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci champignon proaspete
  • o mana arpagic de ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii
  • 100 gr masline negre
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 1 legatura marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat. Lasam sa se inmoaie usor, apoi adaugam ciupercile curatate si taiate lamele. Acoperim cu capacul si lasam  sa  scada zeama de la ciuperci. Daca este nevoie, mai adaugam putina apa calda, pana ciupercile sunt aproape gata. Adaugam conserva de rosii, maslinele, rozmarinul uscat,  potrivim da sare, piper. Cand sosul scade, adaugam mararul tocat fin si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci și roșii cherry - rețetă de post