Tocanita de porc cu ciuperci

de Rahela Velicu in Porc, 16 Mai 2018 | 11889 vizualizari

COMENTARII (29)

vasimur 1

16.05.2018, 15:18

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 15:21

Panacris 1

16.05.2018, 15:42

trifadalia 1

16.05.2018, 15:42

ole buna de tot

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 15:51

Merciii!

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 15:51

RODIMUR 1

16.05.2018, 15:55

Foarte gustoasă!

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 16:01

Bucataras Diana 1

16.05.2018, 16:46

Valclaudia 1

16.05.2018, 17:07

vai,ce bunatate!

MotanLaOale 1

16.05.2018, 17:09

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 17:50

Multumesc!

Rahela Velicu 1

16.05.2018, 17:51

Rocsi 1

16.05.2018, 19:21

Eu as cam veni la masa. Mai ai si pentru mine o portie?

xana 1

16.05.2018, 19:29

Delicios!

madi_marin 1

16.05.2018, 19:41

Foarte buna!

Constelatialeu 1

16.05.2018, 19:45

Buna, buna leguma porcu....

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 08:08

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 08:08

Multumesc!

mirela0911 1

17.05.2018, 08:25

Tare buna tocanita!

Ksenya 1

17.05.2018, 09:24

Buna tare

Ancutsa 1

17.05.2018, 16:13

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 17:42

Multumesc!

Rahela Velicu 1

17.05.2018, 17:42

oanapl 1

17.05.2018, 23:02

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti