Tocăniţă de porc cu ciuperci

de madi_marin in Porc, 3 Mar 2013 | 13917 vizualizari

 

O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci champignon
  • 4 morcovi
  • 4 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 coserva de rosii cubuleţe
  • 1 cană de zarzavat de casa din roşii şi ardei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 ceaşcă de vin roşu
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc cu ciuperci:

Se pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc amestecând continuu până ce aceasta şi-a schimbat culoarea. Se adaugă apoi ciupercile tăiate mai mare , se pun şi apă sau supă de legume şi vin şi se mută vasul în cuptorul încins.

Se fierbe totul la foc potrivit şi când carnea e aproape gata se adaugă roşiile din conservă, zarzavatul şi pasta de tomate, sare şi piper după gust, si se dă din nou vasul la cuptor ca să scadă bine sosul.

Se serveşte tocăniţa caldă presărată cu pătrunjel şi alături de mămăligă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (27)

Teo 1

06.03.2013, 23:10

buna combinatia!

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 07:14

buna tocanita

-Licurici- 1

25.06.2015, 09:21

mmm... ce buna e

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata