Tocanita de pleurotus cu mamaliguta

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 14 Dec 2012 | 5973 vizualizari

 

Sunt asa bune ciuperciile astea,si se fac si super repede :D

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • vin alb
  • 1-2 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper,boia dulce,putin cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pleurotus cu mamaliguta:

Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si ciuperciile taiate mai marunt si morcovul taiat felii subtiri.Se caleste putin dupa care se stinge cu vin alb,iar cand scade zeama se adauga 2 linguri de bulion subtiat cu apa si se lasa la fiert la foc mic.Cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat feliute.Se adauga condimentele si se pune si putin patrunjel uscat sau proaspat daca aveti.Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pleurotus cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu cartofi