O mincarica buna ,gustoasa si sanatoasa fiindca este preparata si cu produse bio(ceapa verde,usturoiul, patrunjelul, ouale, faina, pieptul de pui) Se pregateste usor si o recomand cu tot dragul
Se curata ceapa, ceapa verde, usturoiul si ardeiul, se spala si se toaca marunt. Pieptul de pui il spalam si-l portionam in bucatele mai mici (ca pentru gulas). Punem intr-o cratita ceapa, ardeiul si usturoiul impreuna cu uleiul la calit, adaugam boiaua, apoi pieptul de pui si lasam 10 minute sa se caleasca impreuna cu legumele. Potrivim de sare, vegeta, piper si cimbru, apoi punem apa calda cat sa acopere putin carnea si lasam la foc domol sa fiarba. Cand carnea este bine fiarta amestecam faina cu galbenusurile de ou si putina apa si punem peste tocanita. Mai lasam 5 minute sa dea un clocot si gata asezonam cu patrunjel verde.
Pofta buna si sa va fie de folos!
1
Ca si garnitura putem folosi : cartofi natur,piure,paste,mamaliguta,orez.cus-cus. Eu am facut piure de cartofi
2
Salata sau muraturi dupa preferinta .