Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

de rivka in Pui, 16 Noi 2009 | 15484 vizualizari

COMENTARII (5)

Michelle 1

16.11.2009, 18:43

liana_geicu 1

16.11.2009, 21:55

este foarte buna, si eu mai fac, dar adaug si ardei rosu si cartof. Cu cartofi prajiti nu am mancat niciodata....interesant

rivka 1

17.11.2009, 19:05

da sunt foarte bune, barbatu=meu nu mai mancase niciodata pipote si inimi, a fost cam neincrezator...in fine nici eu nu mai mancasem de vreo...15 ani ? poate, dar acum tot imi spune sa-i mai fac....

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:33

am luat si eu 2 caserole, cred ca o sa prepar dupa reteta asta....

rivka 1

19.11.2009, 17:34

azi am facut-o iar ca poza era de mai demult nu o postasem...langa fac puree de cartofi si salata si maine un orez basmati.
foarte buna si super ieftina...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si sos de rosii