Atât de gustoasă este această Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar, servită cu mămăliguță, că nu te saturi doar dintr-o porție.
Punem, într-un ceaun wok, în cazul meu), uleiul la încins.
Tocăm ceapa solzișori și doi căței de usturoi, rondele.
Le călim în uleiul încins, până când ceapa devine sticloasă.
Adăugăm hribii bine spălați, scurși și tocați mărunt să se pătrundă bine și îi amestecăm bine cu ceapa călită.
Lăsăm hribii să se prepare la foc încet, amestecând din când în când, până când sunt bine pătrunși.
Îi asezonăm pe parcurs cu sare și piper și mai picurăm ulei, pentru că înghit multicel. Nu punem apă că stricăm gustul tocăniței.
Când uleiul se ridică la suprafață, atunci hribii sunt preparați.
Spre final, mai adăugăm un cățel de usturoi răzuit și mărarul tocat mărunt.
Servim delicioasa Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar cu mămăliguță și nu ne mai trebuie altceva.