Cartofi caramelizati la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Mai 2015 | 7537 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper , boia dulce dupa gust
  • 2 linguri sos asiatic (dulce picant)
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi caramelizati la tigaie:

Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa si ardeiul se taie bucatele si le pun la calit in tigaie, in 3 linguri de ulei.

Adaugam si cartofii taiati pai, condimentam cu sare, piper si boia dulce, asezam un capac peste tigaie si lasam sa se gateasca la foc mic spre mediu.

Din cand in cand amestecam cu grija sa nu se rupa cartofii.

Cand sunt aproape gata adaugam 2 linguri sos dulce picant, lasam la foc pana se imbraca legumele in sos si devin aurii.

Presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

 

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi caramelizati la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu soia