Tocanita de dovlecei cu carne de pui

de dariadeea in Pui, 23 Iun 2013 | 25186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate fara piele
  • 4 dovlecei
  • 1-2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mai mici
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cutie rosii cu suc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • cimbru,piper,sare,foi dafin
  • 100 ml supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecei cu carne de pui:

Mai intai am spalat carnea,am taiat-o bucat potrivite.Legumele le-am spalat,ceapa am tocat-o pestisor,morcovul rondele,usturoiul l-am tocat marunt,dovleceii i-am curatat de coaja si i-am tocat cuburi mai mari,ardeiul gras fideluta.

Am pus carnea in uleiul de masline sa se prajeasca un pic,cateva minute.Am scos-o pe o farfurie iar in acel ulei am pus ceapa,morcovul,ardeii si usturoiul 2-3 minute pana se inmoaie un pic.Am luat de pe foc si am pus rosiile tocate cu tot cu suc,dovleceii,carnea si supa,patrunjelul tocat marunt,am condimentat dupa gust si am pus la cuptor intr-o tava termorezistenta pana scade zeama si s-au facut toate legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecei cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecei, cu cartofi natur