Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade C.
Se toaca ceapa si usturoiul, prazul se taie rondele, la fel ca morcovii. Rosiile si cartoful dulce, curatat de coaja, se taie cuburi.
Se incalzeste putin ulei de masline intr-o caserola (eu am folosit una de fonta, potrivita si pentru cuptor). Se calesc ceapa si usturoiul, la foc mediu spre mare, 5 minute, avand grija sa nu se arda. Se adauga apa, daca este nevoie.
Se adauga apoi cimbrul, foile de dafin, curcuma, coriandrul si cuminul si se amesteca bine. Se adauga aripioarele si se lasa 2 minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga prazul, morcovii si cartoful dulce, se gatesc 3 minute, apoi se adauga orezul, supa, mazarea, sare, piper si rosiile. Se aduce la punctul de fierbere, se acopera cu un capac, se tranfera in cuptor si se lasa 30-40 de minute, pana cand aproape toate apa a fost absorbita.
Se indeparteaza din cuptor, se amesteca si se lasa 3-5 minute la odihnit.
La final, se presara patrunjel tocat.
Se serveste cu felii proaspete de castravete.