Tocanita de ciuperci -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 6955 vizualizari

 

favorita mea,super buna cu mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 4-5 cepe verzi
  • 1 feliuta ardei rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de faina
  • 4-5 linguri pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci -post:

Se curata ciupercile ,se spala ,apoi se taie bucatele

Ceapa se toaca marut si se caleste in ulei impreuna cu ardeiul taiat bucatele,sare si piper

Cand ceapa e calita se pun ciupercile si se lasa la fac potrivit sa fierba cu 1 canita mica de apa

Cand ciupercile sunt fierte se amesteca faina cu pasta de tomate fara sa se faca cocoloase apoi se pune peste ciuperci ,se mai lasa sa dea 2 clocote ,se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu mamaliguta,piure de cartofi,paste fainoase...............

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci -post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci pleurotus cu praz