Tocanita de ciuperci

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 3988 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de ciuperci mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • 3 linguri de bulion
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Mai intai, taiem ciupercile care sunt mai mari, pe cele mici le putem lasa intregi. Punem ceapa tocata impreuna cu ciupercile la calit, in ulei incins si le lasam aprox. 10-12 minute.

Adaugam o cana de apa, sa le acopere, adaugam bulionul, sare si piper si lasam la fiert pentru aprox. 25-30 de min.

La final, adaugam oregano si marar.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Servim cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in vas Zepter