Tocanita de ciuperci

de Ina in Mancaruri de post, 5 Dec 2013 | 7565 vizualizari

 

O gustare excelenta in zilele de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri cu ulei
  • 2 cepe mari
  • doi morcovi
  • un ardei gras
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Curatam legumele, le spalam si le tocam: ceapa solzisori, morcovul rondele, iar ardeiul si ciupercile felii grosiere. 

Punem la calit, in 3 linguri de ulei, ceapa , ardeiul si morcovul. Presaram si  putina sare. Cand  ceapa devine aurie adaugam sucul de rosii si ciupercile, lasand totul sa fiarba la foc mic cca 8-10 minute. In ultimele 2 minute adaugam si 3-4 catei de usturoi taiati felii.

Potrivim gustul de sare si piper si servim fierbinte, cu mamaliguta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane reteta de post economica si delicioasa