Tocanita de ciuperci

de Ina in Mancaruri de post, 5 Dec 2013 | 7594 vizualizari

 

O gustare excelenta in zilele de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri cu ulei
  • 2 cepe mari
  • doi morcovi
  • un ardei gras
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Curatam legumele, le spalam si le tocam: ceapa solzisori, morcovul rondele, iar ardeiul si ciupercile felii grosiere. 

Punem la calit, in 3 linguri de ulei, ceapa , ardeiul si morcovul. Presaram si  putina sare. Cand  ceapa devine aurie adaugam sucul de rosii si ciupercile, lasand totul sa fiarba la foc mic cca 8-10 minute. In ultimele 2 minute adaugam si 3-4 catei de usturoi taiati felii.

Potrivim gustul de sare si piper si servim fierbinte, cu mamaliguta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu ciuperci