Tocanita de ciuperci

de T I M E A in Pui, 8 Mar 2012 | 5576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr carnaciori picanti
  • 100 grame piept de porc afumat
  • o ceapa 
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr smantana
  • o lingura faina
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Spalam si curatam ciupercile si le taiem bucatele.

Tocam ceapa si o punem la calit in ulei impreuna cu carnaciorii si pieptul de porc taiate bucatele. Adaugam apoi ciupercile si mai lasam la 3-4 minute. 

Turnam apoi o cana de apa fierbinte si lasam la fiert la foc potrivit. Daca mai e nevoie se mai poate adauga apa.

Adaugam sare si piper dupa gust. 

Cand ciupercile sunt aproape fierte adaugam si usturoiul taiat marunt.

Daca s-au fiert ciupercile putem adauga si dresatura facuta dintr-o lingura de faina si 150 gr smantana.

Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:01

eu le pap si goale asa imi plac de mult

T I M E A 1

10.03.2012, 13:54

eu nu

T I M E A 1

12.03.2012, 12:47

??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu tacamuri de gaina