Tocanita de ciuperci

de LUK in Mancaruri de legume, 2 Mar 2011 | 18928 vizualizari

 

dupa reteta lui Radu Anton Roman ..

 

INGREDIENTE

  • 700 gr ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 250 gr smantana
  • 50 gr unt
  • o lingura de faina
  • 50ml apa
  • sare,patrunjel verde dupa gust

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile se curata de coaja.se scot coditele si se curata si ele.Ciupercile curatate le taiem in jumatate apoi fiecare jumatate o taiem fasii pe latime.Coditele se taie rondele.Curatam ceapa si o taiem marunt.Incalzim untul intr-o oala si punem ceapa la calit.O lasam forte putin,cat amestecam de 2-3 ori si punem ciupercile si patrunjelul tocat.Amestecam,adaugam apa si sarea si lasam sa fiarba sub capac la foc mic 15min.Amestecam din cand in cand.Ele vor lasa apa asa ca nu e nevoie sa mai complectati pe parcurs.Intr-un bol amestecam faina cu smantana.Dupa ce au fiert ciupercile punem smantana si lasam sa deaun clocot.Luam de pe foc si servim calde cu patrunjel verde tocat deasupra sau simple.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta