Tocanita de cartofi noi

de aalliinnaa07 in Mancaruri de post, 13 Iun 2013 | 12521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 frunza dafin
  • 4 linguri bulion rosii
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi noi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa o curatam si o taiem marunt si o punem la calit in ulei, dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul taiat felii subtiri si cartofii taiati cuburi si frunza de dafin. Adaugam apa cat sa treaca peste cartofi.

Lasam cartofii sa fiarba 30-40 de minute, incercam cu fruculita pentru a vedea daca s-au fiert. Dupa ce s-au fiert cartofii adaugam bulionul si amestecam cu grija sa nu se sfarame, lasam tocanita de cartofi sa mai dea 2 clocote dupa care o condimentam dupa gust si o lasam sa fiarba in continuare. Cand consideram ca tocanita este destul de cosnsistenta o luam de pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Corinuta 1

14.06.2013, 09:52

tare buna!

Rocsi 1

14.06.2013, 11:27

Buna mai este

Sim0na 1

14.06.2013, 11:32

Chiar ca mi-ai facut pofta.. Diseara asta fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi