Mazare cu piept de pui

de Lorra in Pui, 22 Feb 2012 | 7952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. mazare (congelata)
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • pasta tomate (1-2 linguri)
  • patrujel
  • piper si sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand devine sticloasa, se adauga morcovul taiat feliute subtiri (sau dupa preferinta). Se mai lasa putin pe foc dupa care se adauga mazarea si se pune apa cat sa o acopere putin, apoi se potriveste de sare.

Separat se prajeste doar putin pieptul de pui taiat cubulete si se adauga in mazare. Se lasa la fiert pana ce mazarea devine moale si zeama a mai scazut, se adauga pasta de tomate in cantitatea dorita, piperul si la final patrunjelul tocat marunt, dupa care se mai potriveste de sare daca este cazul. Se mai lasa 10 min. dupa care se ia de pe foc. I-am facut si putin rantas (din apa cu faina) pentru a creea un sos mai consistent, cu 10 min. inainte de a fi gata.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lorra 1

23.02.2012, 10:35

pupici fetelor, ma bucur ca este si pe placul vostru

Rocsi 1

23.02.2012, 11:04

ce mult imi place...

Lorra 1

23.02.2012, 12:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu piept de pui - Reteta savuroasa