Tocanita de cartofi cu pui

de Miha in Pui, 30 Mar 2011 | 5766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Se curata cartofii si se taie cuburi. Ceapa se toaca, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Pieptul de pui se taie cubulete.

Ceapa si morcovul se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne si cartofii. Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu sucul de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cu un capac si se fierbe pana carnea si cartofii sunt fierte, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita. Noua ne place cu mai multa zeama. ;) Se adauga verdeata tocata marunt, se mai dau 2 clocote si se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de o muratura sau castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Maftoul "cu pui- specific Palestinei