- 1 kg cartofi
- 2 cepe rosii
- 1 morcov
- 4 catei usturoi
- 2 rosii
- 1 ardei kapia
- 1 ardei iute uscat rosu
- 1 lingurita pata ardei
- 1 lingurita boia
- 100 ml ulei
- sare
- 1 lingura chimen
- patrunjel verde
- cimbrisor verde
- codite de ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de cartofi - de post:
- legumele se curata si se spala
- ceapa , morcovul, kapia , ardeiul iute se taie cubulete si se prajesc usor in ulei .
- se adauga pasta de ardei , boiaua si rosiile taiate cubulete [ fara pelita ]
- se pun si cartofii taiati cuburi ,sarea , chimenul , se adauga apa pana ii acopera .
- se fierb bine pana cartofii devin sfarmiciosi
- se pune pe deasupra verdeata , patrunjel, cimbrisor , ceapa verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de cartofi - de post" nu uita sa-i faci un review.