Tocanita de ardei copti si scarita afumata

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2010 | 4919 vizualizari

 

by gaby cu adaptare pt sotul meu, ca altfel nu baga lingura-n ea :))
ms gaby de reteta, am mancat si din oala :D

 

INGREDIENTE

  • ardei copti ( eu am avut 8)
  • 2 cepe
  • o lingura bulion
  • patrunjel verde
  • 3 catei usturoi
  • scarita afumata
  • o lingura de faina
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti si scarita afumata:

Pt inceput vom praji putin scarita, dupa care o scoatem si calim cepele tocate marunt.

Dupa ce am calit cepele, adaugam bulionul si lasam putin, apoi punem faina in putin lapte si facem un amestec ca la clatite, ca sa nu iasa cocoloase si o punem peste ceapa si bulion, amestecam bine si punem o cana de apa si lasam sa fiarba 10-15 min pana scade apa si se formeaza sosul.

Adaugam ardeii, scarita si usturoiul pisat si mai lasam 5-10 min la foc mic.

La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti si scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ardei copti