Tocanita de ardei copti si scarita afumata

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2010 | 4749 vizualizari

 

by gaby cu adaptare pt sotul meu, ca altfel nu baga lingura-n ea :))
ms gaby de reteta, am mancat si din oala :D

 

INGREDIENTE

  • ardei copti ( eu am avut 8)
  • 2 cepe
  • o lingura bulion
  • patrunjel verde
  • 3 catei usturoi
  • scarita afumata
  • o lingura de faina
  • putin lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copti si scarita afumata:

Pt inceput vom praji putin scarita, dupa care o scoatem si calim cepele tocate marunt.

Dupa ce am calit cepele, adaugam bulionul si lasam putin, apoi punem faina in putin lapte si facem un amestec ca la clatite, ca sa nu iasa cocoloase si o punem peste ceapa si bulion, amestecam bine si punem o cana de apa si lasam sa fiarba 10-15 min pana scade apa si se formeaza sosul.

Adaugam ardeii, scarita si usturoiul pisat si mai lasam 5-10 min la foc mic.

La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti si scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu tocanita de pui