Tocanita cu praz

de alldaycooking in Pui, 14 Apr 2011 | 5410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz
  • ulei
  • o bucata carne de pasare
  • o mana de masline
  • 6 rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu praz:

Prazul se curata si se taie rondele care se pun la dunstuit in putin ulei. Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu maslinele peste praz. Cand este necesar se mai adauga putina apa. Cu putin timp inainte de a lua de pe foc adaugam rosiile cherry taiate in jumatate si mai lasam pana se inmoaie putin. Am potrivit cu sare si am servit alaturi de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote de pui