Gnocchi cu piept de pui

de Rahela Velicu in Pui, 29 Sep 2021 | 4765 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga/ 500 gr gnocchi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu/ 400 de grame.
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 30 grame Mozzarella razuita
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu piept de pui:

Mai intai fierbem pieptul de pui si apoi il taiem in cubulete.

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Le calim in ulei incins pentru 5-7 minute.

Adaugam carnea de pui si rosiile in suc propriu, o cescuta de apa si lasam la fiert 7-8 minute. Adaugam sare, piper, oregano si busuioc.

Gnocchi le fierbem timp de 3-4 minute in apa clocotita sau pana cand se ridaica la suprafata. Nu dureaza mult, sunt suficiente cateva minute.

Intr-un vas termorezistent adaugam gnocchi fierte si acoperim cu sosul de rosii. Adaugam si Mozzarella razuita si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam doar 10 minute, este suficient, caci toate ingredientele sunt deja gatite. Simplu si rapid! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu ochiuri