Pulpa de miel in oala de lut

de Constelatialeu in Oaie, 8 Iun 2020 | 3031 vizualizari

 

E cu miel, e cu usturoi verde, e ca nu mai este...lins spre lins cu gura-n jos ca a fost delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel- partea din spate cca 1,5 kg
  • usturoi verde ( din gradina, ca am pus acum am)
  • sare grunjoasa
  • piper macinat
  • ulei cca 100 ml
  • 300 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in oala de lut:

Am scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete peste noapte, apoi am spalat-o si am portionat-o. Am asezat bucatile de miel in oala de lut, am presarat sare, piper. Usturoiul l-am curatat si l-am taiat marunt cu tot cu frunzele verzi, l-am adaugat peste bucatile de miel, am adaugat uleiul si apa si am asezat capacul peste oala. Oala am bagat-o in cuptor si am dat focul la minim, am lasat cca 2 ore la foc minim. Dupa 2 ore am ridicat capacul si am mai lasat la cuptor cca 20 min, sa se rumeneasca putin.Un deliciu, mai ales daca-ti place carnea de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc