Tocanita cu legume si pulpe de pui

de loredanaaa in Pui, 9 Feb 2013 | 4552 vizualizari

 

o reteta buna si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 3 cepe
  • 1 ardei mare
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare,delicat
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume si pulpe de pui:

Se taie toate legumele marunt

Intr-o oala se pun 4 linguri de ulei si se calesc toate legumele

Se adauga apa cat sa acopere legumele,

Cand scade apa se adauga condimentele si patrunjelul,

Carnea o prajim in ulei, apoi se pune la legumele aproape fierte

 Se mai lasa inca un pic pana sunt fierte legumele si se amesteca din cand in cand.

Se poate servi si cu mamaliga

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj