Tocanita cu carne si bulbi de ceapa

de rena in Vita, 24 Ian 2014 | 3737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de vita (sau de care va place)
  • 1 kg. bulbi de ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • 4-5 linguri de otet
  • sare,piper boabe,foi de dafin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne si bulbi de ceapa:

Curatam bulbii de ceapa si usturoiul (bulbii de ceapa nu ii taiem ii lasam intregi)

Intr-o oala punem uleiul si prajim putin carnea, o scoatem pe o farfurie si calim bulbi de ceapa cu usturoiul taiat felii. Dupa ce s-au rumenit putin bulbii adaugam carnea si stingem cu otet. Punem bulionul dizolvat in apa, sarea si piper dupa gust. Adaugam apa 4 degete mai sus de carne in oala, punem si dafinul, acoperim cu capac si lasam sa fiarba pina se inmoaie carnea si obtinem un sos grosut .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si bulbi de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rena 1

24.01.2014, 19:30

da buni, e buna mancarica tare intingi la paine de te saturi

Micutza Luana 1

24.01.2014, 20:08

Rocsi 1

24.01.2014, 22:41

Cat de buna...

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa