Tocanita cu carne de porc

de mimmi in Porc, 29 Ian 2013 | 15327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe albe sau rosii
  • 3 fire carnati de porc
  • 500 g carne de porc,pulpa
  • sare,piper,boia de ardei
  • 1 capatana usturoi
  • frunze patrunjel
  • ulei
  • galustele sunt optionale
  • faina alba
  • 2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se curata si se spala ceapa,dupa care se taie marunt si se pune la calit in ulei. Cand s-a sticlosat,se adauga boiaua,carnatul taiat rondele,carnea taiata cubulete. Se adauga apa si se lasa la fiert,condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Gustam carnea sa fie fiarta si pregatim din ou,faina si sare,niste galuste pe care le adaugam cu lingura,in oala unde fierbe tocanita. Pregatim ingrosala din faina si lapte,avand grija sa nu se formeze cocoloase si o adaugam  "in ploaie",mestecand intruna. Adaugam usturoiul pisat si frunzele de patrunjel,taiate marunt si mai lasam cca 5min sa fiarba impreuna,mestecand in continuare sa nu se lege de oala. Servim calda cu mamaliguta.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de toamnă