Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi

de Constelatialeu in Porc, 20 Sep 2015 | 14446 vizualizari

COMENTARII (31)

Oana 1

21.09.2015, 12:24

Mama, ce-i acolo! Sigur a iesit o bunatate! Nu se compara mancarea facuta in ceaun si la foc de lemne!

Constelatialeu 1

21.09.2015, 12:29

Acum nu ca ma laud,ca n-a fost doar contributia mea,dar eu am dus-o la finis si nu a ramas nimic in farfurii....deci am primit nota si-am trecut clasa....

Constelatialeu 1

21.09.2015, 12:30

La urmatoarea intalnire e musai sa prestam asa ceva,chiar merita...

Gherca Daniela 1

21.09.2015, 13:03

miki_a 1

21.09.2015, 14:59

anca_rm 1

22.09.2015, 08:59

ce-mi plac mancaricile facute la ceau cu putin fum , ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.