Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2016 | 3589 vizualizari

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

24.05.2016, 19:38

Ce tocana gustoasa ai facut!

simona72 1

24.05.2016, 19:41

Ador tocanitele astea acoperite cu piure de cartofi!! Si cu parmeza

Rocsi 1

24.05.2016, 19:41

Multumesc Rahela

Rocsi 1

24.05.2016, 19:42

Simona, sper ca ai citit in introducere ca de la tine a pornit totul . Pupici

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 19:58

Ce bunatate!

diaconta 1

24.05.2016, 20:05

Ce-mi place cum gatesti Rocsi minunata mancarea ta

Ina 1

24.05.2016, 20:06

Ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

24.05.2016, 20:13

buna buna

Rocsi 1

24.05.2016, 20:19

Multumesc mult Andra

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Dia, saru-mana mult. Ce mult ma incurajeaza cuvintele tale

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Ina, este foarte buna si satioasa

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Multumesc Vladimir

CameliaR 1

24.05.2016, 20:45

Vai de mine! Arata minunat!

Rocsi 1

24.05.2016, 21:04

Multumesc mult Camelya

dantes 1

25.05.2016, 06:25

Buna!

mirela0911 1

25.05.2016, 06:38

Ce bunatate de tocana!

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:35

Ce bunatataeeeee!

mihaelar63 1

25.05.2016, 11:26

Eu mananc si doua linguri din capac

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Multumesc Dantes

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Mirela, multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Andrutza multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Noi am mancat cu tot cu capac, Mihaela )

Zamfira 1

28.05.2016, 20:13

Rocsi 1

29.05.2016, 20:28

Melinda

Anett 1

06.12.2021, 20:22

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava