Tocana de porc cu cartofi si zucchini

de Bya Ralu in Porc, 16 Sep 2014 | 4098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • marar
  • rozmarin
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc cu cartofi si zucchini:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit 2 minute.

Se adauga carnea taiata cuburi,si morcovul taiat rondele.

Se stinge cu vin si se lasa pana scade zeama dupa care se adauga apa cat sa acopere carnea.

Cartofii ii taiem cuburi,ii punem peste carne,adaugam apa cat aproape sa acopere si lasam la foc mic sa firba.

Cand,cartofii sunt pe jumatate fierti,se adauga dovleceii taiati cuburi.

Punem sucul de rosii si condimentele si lasam sa fiarba carnea si legumele.

Se presara marar tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc cu cartofi si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc