....imi place aceasta tocana pentru ca am folosit multe legume si pentru ca am fiert toate si nu am fost nevoita sa calesc nimic!
Incepem cu ceapa,pe care o curatam,spalam si o taiem marunt.
Apoi morcovii ii curatam , spalam si ii taiem rondele.
Ardeii,cartofii si dovleceii ii curatam ,spalam si apoi ii taiem cubulete.
Vanata o spalam si o taiem felii dupa care le taiem in sferturi.
Pastaile se curata la capete ,se rup la dimensiuni de 7-8 cm si apoi se spala.
Toate legumele astfel aranjate se pun intr-o oala ,se toarna uleiul si apoi se cuprind cu apa,dar sa nu depaseasca deoarece ,dovleceii si pastaile isi vor lasa apa .
Se aseaza oala pe foc si se lasa la fiert cam o ora(incepand din momentul fierberii) dupa care se adauga pulpitele care au fost spalate .
Se lasa la fiert pana carnea este fiarta ,adaugandu-se bulionul,sare si piper dupa gust.
Se mai tine pe foc cam o jumatate de ora .