Orez a la Canton

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2010 | 7260 vizualizari

 

este o reteta pe care am preluat-o din" Bucatarul tau" si am adaptat-o putin dupa gustul meu...

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta orez
  • 3 cesti supa de legume
  • 50 g unt
  • 200-300g carnaciori (eu am folosit banateni)
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez a la Canton:

orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu cele 3 cesti de supa si un praf de sare.carnaciorii se prajesc putin in unt si se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. in untul ramas in tigaie se pune orezul fiert si se amesteca de cateva ori.

ouale cu piperul se bat,se amesteca cu orezul incet ,lasand tigaia pe foc pana se coaguleaza oul si compozitia devine omogena.

orezul se serveste alaturi de carnaciori,presarat cu patrunjel verde(sau ceapa verde tocata fin).

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez a la Canton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]