Imi plac hribii sa-i culeg, imi plac hribii sa-i gatesc si imi plac hribii sa-i mananc.
Reteta de fata este de post
Morcovul si telina dupa ce le spalam, le tocam julien.
Ceapa o tocam semiluna.
Intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul; cand s-a incalzit suficient, adaugam ceapa si o sotam pana devine translucida. Adaugam telina si morcovul, mai lasam 2 minute, adaugam sucul de rosii, eu am pus sos napoletan, reteta o gasiti aici
Amestecam lasam un minut si adaugam hribii.
Amestecam si lasam la foc mic 20 min, la sfarsit adaugam ardeiul gras taiat julien si lasam 2-3 min.
Ornam cu usturoi verde.
Potrivim de sare si piper !
Pofta buna!
Se serveste cu orez, cartofi sau mamaliga.
1
Legumele trebue sa le simtiti la dinti, nu trebuiesc rasfierte
2
Cand nu este post, puteti la sfarsit adauga 20 grame unt
3
Puteti adauga fulgi de ardei iuti.