Tocana de cocosei

de abetina in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2018 | 4270 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 3 cocosei 
  • 1 kg.cartofi
  • 4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • 4 cepe mari
  • 6 ardei,verzi si rosii
  • 1 lingura sare
  • ierburi aromate (rozmarin, oregano,maghiran)
  • 4 foi de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cocosei:

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, smantana si parmezan