Tocana de ciuperci

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 10724 vizualizari

 

Poftesc de mult la ea si acum i-a venit randul la miezul noptii! :))))

 

INGREDIENTE

  • 600g ciuperci
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 5 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci:

Ciupercile se curata si se spala bine.

Ceapa si ardeii se curata, se spala si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa la calit 1-2 minute.

Se adauga si ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se toarna putina apa si se fierbe 10 minute.

Se adauga ciupercile si apa daca este nevoie si se fierbe 20-25 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga pasta de tomate se amesteca bine si se baga la cuptor, ca sa nu mestecam mult in ea.

Aproape  de final se adauga mararul tocat marunt.

Cand iese uleiul la suprafata este gata.

Se serveste cu mamaliga, daca ai timp sa o faci.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu ciuperci conservate.

2

La servire se poate presara putin patrunjel tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci