Tocana de cartofi noi cu afumatura

de Constelatialeu in Porc, 21 Iun 2020 | 8548 vizualizari

COMENTARII (18)

laura_n 1

21.06.2020, 20:32

Pfff... ce bine am picat

Bucataras Diana 1

21.06.2020, 20:52

Hai ca vin acu'

Bucataras Diana 1

21.06.2020, 20:53

Am dat si eu comandă acum cateva zile dar nu a executat nimeni

Catalina L 1

21.06.2020, 21:29

excelenta

MotanLaOale 1

21.06.2020, 21:38

Gherca Daniela 1

21.06.2020, 21:42

gustoasa!

katty 1

21.06.2020, 21:55

Buna tocana, mai ales ca are si marar!

Adi 1

21.06.2020, 22:28

Buna!

abstract01 1

21.06.2020, 23:13

buuna

dantes 1

22.06.2020, 09:31

Buna!

Panacris 1

22.06.2020, 11:35

Bună idee!

mihaelar63 1

22.06.2020, 12:02

Aici ma bag si eu . Pune mararul la altcineva si lasa doar cu patrunjel

madi_marin 1

22.06.2020, 17:31

Ooo....bun tare!

Rocsi 1

22.06.2020, 20:29

O bunatate, ca la mama acasa!

mirela0911 1

23.06.2020, 20:00

Ce bine arata tocana!

Merisor 1

23.06.2020, 20:27

Din asta nu refuz nici bătută!

Bya Ralu 1

24.06.2020, 18:17

bun bun

Lau 1

19.05.2023, 09:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc