Tocana de cartofi cu carne de porc

de roxana_simona in Porc, 10 Ian 2015 | 4507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 5-6 cartofi
  • 1 lingura bulion
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carne de porc:

Carnea de porc se taie bucati potrivite,iar ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei pentru cateva minute,dupa care se adauga bucatile de carne.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba carnea.

Dupa 30-40 minute se pun cartofii taiati cuburi,se pune sare si putin piper dupa gust.

Se mai completeaza cu apa,sa acopere cartofii,si se adauga bulionul,iar cand acestia sunt fierti se opreste focul.

Noi o servim  cu mai multa zeama.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc, vin si legume