Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter

de Lorra in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 lingura pasta tomate
  • 3 carnati semiafumati
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter:

Se pune oala pe foc (mediu) si se lasa cu capacul pus pana cand acul indicator pleaca din zona galbena, apoi se adauga o lingurita de ulei si legumele : ardeii, ceapa si morcovul tocate cubulete. Se lasa 3-4 min. si se adauga cartofiorii taiati cubulete.

Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se da deoparte de pe foc, se adauga pasta de tomate si carnaciorii si se repune pe foc.

Dupa 10 min. se condimenteaza si se pune verdeata tocata marunt, apoi se da jos de pe foc si se lasa cu capacul pus pana cand acul coboara in zona galbena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnaciori - in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter