Tocana de cartofi

de - Andreea - in Mancaruri de post, 24 Iun 2013 | 4903 vizualizari

COMENTARII (20)

Dea_Dea 1

24.06.2013, 08:31

Si eu vin la tine

- Andreea - 1

24.06.2013, 08:32

Merisor 1

24.06.2013, 08:37

Buna, imi place!

Valclaudia 1

24.06.2013, 08:37

arata bine si tocanita ta!

Alexandra Elena 1

24.06.2013, 09:31

imi place

adry88 1

24.06.2013, 09:38

buna tocana

MotanLaOale 1

24.06.2013, 10:36

Bunica 1

24.06.2013, 10:37

Tare buna!

alilianaa 1

24.06.2013, 10:42

imi place

Rocsi 1

24.06.2013, 10:53

Mie imi place mult!

simona72 1

24.06.2013, 11:00

Placeee!!

Anett 1

24.06.2013, 11:30

foarte bun!

CookieMonster 1

24.06.2013, 12:14

ce bunatate!!

Corinuta 1

24.06.2013, 12:52

Tare buna si tare bine arata!

Constelatialeu 1

24.06.2013, 13:30

Cris2711 1

24.06.2013, 13:38

oricand asa o bunatate

iry-gabriela 1

24.06.2013, 16:34

Bya Ralu 1

24.06.2013, 23:50

tare bine arata

Angelina_Elena 1

25.06.2013, 13:17

foarte buna!

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 09:29

gustoasa tocanita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu cartofi, la tigaie