Tocana cu masline si ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri de legume, 10 Feb 2011 | 6016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.ciuperci proaspete
  • 1 kg ceapa
  • 2 cartofi
  • 150 gr.telina
  • 2 ardei capia rosu
  • 1legatura patrunjel verde
  • 200 gr masline
  • 3 buc.foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50ml vin rosi
  • zeama de lamaie 1 lingura
  • 3 graunti de usturoi
  • 5 linguri cu ulei
  • suc de rosii 200 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu masline si ciuperci:

Toate legumele se curata si se spala dupa care se vor taia julienne, numai cartofii se vor taia cuburi. Intr-o cratita potrivita punem uleiul la incins si adaugam pe rand legumele la calit dupa cum urmeaza:ceapa,ardeiul,telina,ciupercile,cartofii maslinele si apoi se asezoneaza adaugandu-se si vinul deasemeni sucul de lamaie si cel de rosii .Cand toate sunt gata se poate pune usturoiul taiat marunt si patrunjelul.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga