Tocana cu carne de porc si ardei copt

de Constelatialeu in Porc, 15 Aug 2017 | 3313 vizualizari

 

Imi plac ardeii copti, ceapa calita si binenteles leguma porcu'.......:)))))

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • 5 cepe mari
  • 4 ardri capia mari
  • 5 rosii mai mari
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • 250 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu carne de porc si ardei copt:

Punem la copt ardeii, apoi curatam ceapa si o taiem marunt, rosiile le decojim si le dam pe razatoare.

Carnea o taiem cubulete mici.

Intr-o cratita, punem la incins uleiul si apoi bucatelele de carne, le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem si punem ceapa la calit, cu un pic de sare. Calim ceapa la foc mic, cat timp ne ocupam de ardei sa-i decojim dupa ce i-am copt si apoi ii taiem julien. Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam lingurita de boia dulce si apa, amestecam bine, lasam 5 min sa fiarba, apoi adaugam rosiile si lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min, dupa care potrivim de sare si piper, adaugam ardeiul copt. Lasam cca. 10 minute, apoi adaugam carnea, mai lasam la foc mic cca. 10-15 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat, eu n-am pus, baietii mei nu-l agreaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita cu coasta afumata