Toba

de ralu_ca in Mezel de casa, 21 Dec 2013 | 8074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capatana porc
  • splina
  • inima
  • limba
  • sorici
  • gusa porc
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Intr-un vas cu apa am pus capatana si am spalat fb pana a iesit sangele. Apoi se pun toate la fiert cu cateva foi de dafin (10-12). Dupa ce s-au fiert pe jumatate se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un lighean sa se raceasca. Se amesteca foarte bine cu sare, piper si cimbru, toate dupa gustul fiecaruia, apoi se dau prin masina de tocat. Cu amestecul umplem "burta" si "basica", mai adaugam putina zeama si la final coasem sau legam cu ata. In apa in care a fiert carnea punem cele doua umpluturi si le mai lasam la fiert approx jumatate de ora la foc moderat. Intre timp intepam de cateva ori umpluturile pt a iesi grasimea. Apoi le scoatem pe un fund, deasupra alt fund si pe deasupra punem o greutate, astfel incat sa stea fb presate. Intepam din nou de jur imprejur sa iasa zeama. Lasam la rece pana a 2a zi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi