Tiramisu reţetă originală, cu capsuni
Asa ca de 1 iunie, de ziua copiilor,fie ei mici sau mari... La multi ani !
Tiramisu reţetă originală
Ouale le mixam cu zaharul farim pana devin spumoase, apoi adaugam mascarponele.Smantana dulce impreuna cu frisca lichida le mixam bine, pana devine o frisca tare, apoi o incorporam in crema de mascarpone. Intr-un castron dizolvan nessul in apa rece, adaugam si o lingura de coniac si scufundam piscoturile inauntru.
Intr-o tava vceramica asezam un rand de piscoturi si capsuni taiate,peste punem jumatate din crema obtinuta, peste care asezam capsuni si restul de piscoturi. Deasupra punem restul de crema, pudram cu cacao si ornam cu capsuni intregi peste care turnam ciocolata topita.
1
se pot pune mai multe piscoturi, eu atatea am mai avut
2
pentru cei care nu suporta ouale crude, exista varianta sa le faca pe baie de abur, apoi se lasa la racit si se adauga mascarponele