Tiramisu reţetă cu fructe

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 31 Dec 2011 | 5656 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu fructe
E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

 

INGREDIENTE

  •         1 pachet mare piscoturi
  •         250 g marscapone
  •         500 ml frisca
  •         5 galbenusuri
  •         1 pahar de zahar
  •         3 pliculete zahar vanilat
  •         1 borcan piersici in compot

    pentru grilaje:

  •         ciocolata amaruie

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu fructe:

 
Tiramisu reţetă cu fructe

Pregatim crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la baine - marine pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam marscapone, dupa care punem crema de galbenusuri peste. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile cubulete mici si lepunem la scurs intr-o strecuratoare. Imbracam o tava cu peretii detasabili cu folie alimentara, punem un strat de crema, dupa care vom pune pe marginea tavii piscoturi, peste crema punem piersicile taiate cubulete, apoi un strat de piscoturi date prin zeama de la compot, inca un strat de crema si piersici, si un ultim strat de piscoturi, care va veni acoperit cu inca un strat de crema si piersici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu reteta