Tiramisu reţetă cu frisca

de Panacris in Dulciuri, 23 Sep 2012 | 4342 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca
Acest dulce, se consuma intotdeauna pana la ultima imbucatura;)

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 200 g,
  • crema mascarpone 500 g,
  • galbenus de ou 3 bucati,
  • zahar pudra 200 g,
  • frisca 200 g,
  • esenta de migdale 1 fiola,
  • esenta de portocale 1 fiola,
  • amestec de cafea ( espresso si instant) 200 ml,
  • cacao pudra.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Se pregateste cafeaua espresso, adaugandu-se, 2 lingurite de cafea instant, esenta de migdale si portocale. Branzica mascarpone se amesteca energic cu zaharul pudra, galbenusurile de oua si frisca. Intr/un vas se pune un strat de crema, apoi piscoturile trecute, rapid prin amestecul de cafea, un nou strat de crema, apoi piscoturi din nou. Prajitura se da la rece, pana a doua zi.

La servire se presara cacao pudra. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Tiramisu