Timballo bianco

de Geanina87 in Paste, 11 Sep 2012 | 73011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • prosciutto cotto
  • mozzarella (cubulete)
  • cascaval (optional)
  • sos bechamel
  • Sosul bechamel:
  • 60 g unt
  • 600 ml lapte
  • 50 g faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Timballo bianco:

Incepem cu sosul bechamel: Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca in continuu cu un tel. Separat, punem laptele la fiert, dupa care il adaugam putin cate putin in compozitia de unt si faina. La final punem sare si piper dupa gust.

Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg de zeama si se amesteca cu sosul bechamel, prosciutto, mozzarella si cascavalul, toate taiate cubulete. Compozitia astfel obtinuta se da la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 30-35 minute, pana cand se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Timballo bianco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]